Nyheter från leverantörer

Nyheter från Bona
Bona kompletterar befintliga grundlacker och topplacker med tre nya produkter.6 topplacker och 5 grundlacker skapar nu ett komplett system.Bona ändrar även märkning på förpackningar.På förpackning med grundlack finns en färgskala för att visa graden av infärgning och på topplack visas slitstyrkan med en uppsättning små fotspår.Markeringar ändras för att underlätta val av produkt.Övergång till de nya etiketterna startar i Feb 2016.Samtliga produkter är vattenburna.

2016-02-23

Bjoorn lanserar nytt träfibergolv
Det svenska företaget Bjoorn presenterar ett nytt golv.Bjoorn Woodfiber är ett nytt revolutionerande träfibergolv där översta lagret av träfibrer har förstärkts med keramiska partiklar. Det ger den råa träkänslan och samtidigt den slitstarka kvaliteten hos ett stengolv. Golvet passar lika bra i hemmet som i offentliga miljöer.

2016-02-07

Kasthall inkluderar infärgade  trägolv
Hos svenska företaget Kasthall är trenden med tryckta och avancerade mönster på textila golv nu tydlig. Att vidareutveckla och expandera konceptet till att även inkluderar infärgade trägolv är ett spännande steg meddelar Kasthall.Massiva trägolv från Kasthall utmärker sig genom hög kvalité, design och funktion. Gemensamt för samtliga är att de skapar ett tystare golv, har hög slitstyrka och lång livslängd. I Kasthalls sortiment finns många olika träslag i flera sorteringar och mönster. Dess egenskaper gör att trägolven är lämpliga både i offentliga och privata miljöer.

Rulla till toppen